Hvem er TheTraveller og hvad tilbyder vi?

Vi er en dansk familieejet rejsebutik på nettet startet i 2023. Vores shop er et mor og søn projekt, hvor vi bringer hver vores styrker i spil gennem at drive virksomhed sammen.

Vi elsker at rejse! Det er derfor både naturlig og sjovt at finde produkter som vi synes er gode til rejsebrug. Alle produkter i webshoppen er håndplukkede, ting vi synes er flotte, praktiske, af god kvalitet og fremstillet med henblik på at passe på naturen og vores kunder.

Vores passion er at hjælpe dig med at finde alle de ting du har brug for på din rejse. Den gode rejseoplevelse starter med planlægning og fokus på af få de rigtige ting med i den gode taske.

Vi ønsker at agere på en lidt mere bæredygtig måde. Det indebærer blandt andet at vælge produkter af god holdbar kvalitet, og når det er muligt, genanvendt materiale, produkter af plantemateriale og økologi, ingen læder eller pelsprodukter, samt gerne certificerede leverandører. Vi ønsker at bidrage til at reducere brugen af engangsplast og tilbyder derfor alternative produkter, som kan bruges igen og igen. At producere ting vi kun bruger få gange og derefter smider væk eller aldrig bruger igen, er ikke bærekraftigt nok for vores fremtid. 

Vi ønsker at inspirere vores kunder til at rejse ud og se verden og blive beriget, med god samvittighed. Vores mål er at skabe en platform, hvor vores kunder kan handle med tillid og bevidsthed.

Vi samarbejder med producenter og leverandører, der deler vores værdier og stræber efter at minimere deres miljømæssige fodspor. 

På mellem - lang sigt vil vi blive en one-stop destination hvor du kan finde alt du har brug for af udstyr til en weekend-tur, en storbyferie, en ferie eller en forretningsrejse, samt tasker til brug i hverdagen baseret på økologi og recycling/genanvendelse af ressourcer. Vi ser frem til at dele denne rejse med dig og håber, at vores produkter bringer både glæde og en positiv indvirkning på dit liv.

Vi udbygger og opdaterer løbende vores vareudvalg og giver tips og information under vores Blogfane, øverst på siden.

Vores vareudvalg omfatter p.t. kufferter, rygsække, rejse/weekendtasker, toilettasker, crossbody tasker, bumbags, mindre tilbehør som sovemasker, ørepropper, packing cubes, lette rejsehåndklæder og meget mere, som drikkedunke og termokopper, powerbanks etc. Et mix af nordisk minimalisme og kærlighed til Østens smukke farver og mønstre.

Vi har alle produkter på eget lager, og har derfor fuld kontrol over leverancerne. 

Den gode oplevelse er central i vores kundeservice. Kort leveringstid, fri fragt ved ordrer over 499 kr og nem retur proces er vigtige elementer. Kontakt kundeservice via telefon/SMS, mail til support@thetraveller.dk eller via Chat for alle spørgsmål du måtte have, både før og efter din ordre. Vi bestræber os på at svare meget hurtigt på de spørgsmål du måtte have til en ordre, og har du kommet til at købe en forkert størrelse kuffert til en nært forestående rejse, hjælper vi dig med at lynhurtigt få byttet til en anden størrelse.

Vi bruger naturligvis FSC certificeret emballage, i nogle tilfælde genbrugsposer, og genbrugte kasser, og håber du også vil være med til at sende emballagen videre i en ny cyklus.

God rejse!

Anita og Gabriel, TheTraveller