Hvem er TheTraveller og hvad tilbyder vi?

Vi er en familieejet rejsebutik på nettet startet i 2023.

Vores passion er at hjælpe dig med at finde alle de ting du har brug for på din rejse. Den gode rejseoplevelse starter med planlægning og fokus på af få de rigtige ting med i den gode taske.

Vi ønsker at agere på en lidt mere bæredygtig måde. Det indebærer blandt andet at vælge produkter af god holdbar kvalitet, og når det er muligt, genanvendt materiale, produkter af plantemateriale og økologi, ingen læder eller pelsprodukter, samt gerne certificerede leverandører. Vi ønsker at bidrage til at reducere brugen af engangsplast og tilbyder derfor alternative produkter, som kan bruges igen og igen. At producere ting vi kun bruger få gange og derefter smider væk eller aldrig bruger igen, er ikke bærekraftigt nok for vores fremtid. 

Vores verdier

  1. Bæredygtighed: Vi forpligter os til at tilbyde produkter, der er fremstillet med respekt for miljøet og mennesker.

  2. Kvalitet: Vi tror på, at bæredygtige produkter ikke kun skal være gode for planeten, men også sikre langvarig tilfredshed for vores kunder.

  3. Gennemsigtighed: Vi ønsker at skabe tillid og gennemsigtighed omkring vores produkters oprindelse, materialer og produktionsmetoder.

  4. Inspiration: Vi ønsker at inspirere vores kunder til at tage små skridt mod en mere bæredygtig livsstil og skabe en positiv indvirkning i deres eget liv og samfund.

Vi samarbejder med producenter og leverandører, der deler vores værdier og stræber efter at minimere deres miljømæssige fodspor. Vores mål er at skabe en platform, hvor vores kunder kan handle med tillid og bevidsthed. På mellem - lang sigt vil vi  blive en one-stop destination hvor du kan finde alt du har brug for af udstyr til en weekend-tur, en storbyferie, en ferie eller en forretningsrejse. Vi ser frem til at dele denne rejse med dig og håber, at vores produkter bringer både glæde og en positiv indvirkning på dit liv.

Vi udbygger og opdaterer løbende vores vareudvalg og giver tips og information under vores Blogfane, øverst på siden.

Vores vareudvalg omfatter p.t. kufferter, rygsække, rejse/weekendtasker, toilettasker, crossbody tasker, bumbags, mindre tilbehør som sovemasker, ørepropper, packing cubes, lette rejsehåndklæder og meget mere, som drikkedunke og termokopper, powerbanks etc. Et mix af nordisk minimalisme og kærlighed til smukke farver og mønstre.

Vi er en danskejet webshop og de fleste af de brands vi har i shoppen er danske,  Vi vil gerne bidrage til at vores kunder bringer moderne dansk design med ud i verden på deres rejser.

Den gode oplevelse er central i vores kundeservice. Kort leveringstid, fri fragt ved ordrer over 499 kr og nem retur proces er vigtige elementer. Kontakt kundeservice via telefon/SMS, mail til support@thetraveller.dk eller via Chat for alle spørgsmål du måtte have, både før og efter din ordre.

Vi bruger naturligvis FSC certificeret emballage, i nogle tilfælde genbrugsposer, og genbrugte kasser, og håber du også vil være med til at sende emballagen videre i en ny cyklus.

God rejse!

Gabriel, TheTraveller