kvinde med sovemasker

Sovemasker i bambus, bomuld og den blødeste polyester satin

Kalenderen siger oktober og vi venter på vores første leverancer af sovemasker denne måned. Vi har valgt at gå efter skønhed og kvalitet, blandt andet bløde dejlige materialer, så derfor vil du ikke finde de billige sovemasker hos os.

Her i efteråret får vi masker i bambus i tre farver fra det svenske firma Movesgood, som har specialiseret sig i bambusprodukter. Grå, blå og sort. Vi har også købt et sjal fra dem i bambus blandet med genbrugt kashmir for ekstra varme. Det måler 70 x 210 cm, og kan bruges som et wrap når man sidder stille i længere tid og måske begynder at fryse, samt når man er ude om aften, i stedet for overtøj. Maskerne kommer i grå, blå og sort og prisen bliver omkring 250 kr.

Vi har også købt to varianter af sovemasker fra Coming Copenhagen som vi allerede har toilettasker fra. Vi var en smule skeptiske til polyester i sovemasker, men efter at have mærket den silkebløde satin kvalitet blev vi overbevist. Coming Copenhagen ønsker ikke at miste sin PETA certificering (vegansk label der udelukker silke). De kommer med smukt feminint blomstermønster på forsiden. Der kommer også en lille pung til makeup evt. småting til rejsen i samme serie, som man evt. kan vælge at opbevare sin sovemaske i.

Længere frem i tid, efter jul, kommer der sovemasker i økologisk bomuld fra Studio Feders skønne forårskollektion, samt silkemasker fra Viola Brun.

Så det bliver efterhånden et top, lækkert og komplet udvalg, som vi glæder os til at præsentere. 

Tilbage til blog